Om oss

Historie

Bjørn Leirvik, Magne Mæhle og Leif Ole Sørheim har en lang og bred historie innen bygg- og anleggsbransjen, og i år 2000, besluttet de å opprette selskapet Strand Bygg AS.
Gjennom årene har de utført varierte oppdrag og prosjekter som har gitt oss verdifull erfaring. Denne erfaringen, kombinert med dyktige ansatte, gjør at vi i dag er i stand til å håndtere selv de mest krevende oppdragene og prosjektene.

 

Verdigfull erfaring - Dyktige ansatte - Solid nettverk

Vi i Strand Bygg har hovedsakelig utført oppdrag for både privat og offentlig virksomhet i Strand kommune, Hjelmeland kommune og Suldal kommune.
Dette området har vært vårt primære markedsområde, og vi opplever at vi har opparbeidet oss et godt rykte og et solid nettverk i disse lokalsamfunnene.
Vi har i dag en arbeidsstokk på 10 ansatte, og har dermed kapasitet til å håndtere flere oppdrag samtidig. Vårt fokus vil være å levere høy kvalitet og profesjonell utførelse. Kundenes behov og ønsker står i fokus, og bedriften streber etter å tilfredsstille deres krav og forventninger.

Høy kvalitet - Dedikasjon -Kundens behov

Det er gjennom vår pålitelighet, erfaring og dedikasjon at vi i Strand Bygg AS har etablert seg som en pålitelig og anerkjent aktør i bygg- og anleggsbransjen. Vi ser frem til å fortsette å levere kvalitetsarbeid og bidra til utviklingen av Strand, Hjelmeland og Suldal kommuner i fremtiden.